Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Δώρο για νεογέννητο

Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ, θα γράψω σήμερα για το ποιο θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα χρήσιμο δώρο για νεογέννητο.






Η πείρα μου έδειξε ότι τελικά χρήσιμα δώρα για τα παιδιά μου στη φάση αυτή ήταν είτε είδη προικός, όπως σεντόνια, πετσέτες, κουβερτούλες, εσώρουχα που φοράμε από μέσα από τα κορμάκια. Και αυτό γιατί η συχνότητα που αλλάζουμε αυτά τα συγκεκριμένα είδη είναι απίστευτη όπως και ο ημερήσιος αριθμός πλυντηρίων που βάζει η νέα μανούλα. Αυτά βέβαια θα μπορούσαν να τα έχουν πάρει ήδη οι μαμάδες, καθώς υπάρχουν σε όλες τις λίστες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Γι αυτόν το λόγο πιστεύω ότι μια καλή ιδέα είναι να συνθέσετε ένα όμορφο καλάθι, λευκό, ροζ ή γαλάζιο και να το γεμίσετε με μια εξάδα κορμάκια και μια κουβερτούλα, ή μια πετσέτα με κάπα ή σεντόνια, ένα μαλακό παιχνίδι, ένα όμορφο παραμύθι, μια κουδουνίστρα.  Λίγο τούλι και έτοιμο το καλαθάκι σας.

photo via pinterest
photo via pinterest



Στο διαδίκτυο επίσης κυκλοφορούν βιντεάκια για το πώς να φτιάξε μια diaper cake, δηλαδή μια τούρτα με πάνες. Οι πάνες αυτές είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν αργότερα όταν έρθει το μωρό. Αν θέλετε μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στην τούρτα αυτή και διάφορα από τα δωράκια που ανέφερα παραπάνω. Θα είναι έτσι και ένα όμορφο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο άλλα θα περιέχει και χρήσιμα αντικείμενα.

photo via pinterest


Στην επιλογή ενός τέτοιου δώρου πολύ βασικό είναι ότι κάποια από αυτά τα αντικείμενα τα παιδιά τα έχουν ακόμα και όταν μεγαλώσουν, έχετε δει πιτσιρίκια να κυκλοφορούν με τις μωρουδιακές τους κουβερτούλες για τον ύπνο ή αν πάρετε σεντόνια για την κούνια (και όχι για την καλαθούνα) θα τα χρησιμοποιούν για πολλά χρόνια ακόμα. Εμένα μου άρεσε το ότι  χρησιμοποιούμε αυτά τα δώρα στην καθημερινότητά μας και παράλληλα θυμόμαστε ποιος μας τα πήρε.

Πάντα στα τοπ θεωρείτε το πινακάκι ημερολόγιο με τα στοιχεία της γέννησης του μωρού για το παιδικό δωμάτιο, όπως και κάποιο κόσμημα που σίγουρα θα μείνει για πολλά χρόνια.

Υ.Γ 1: επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικό γούστο αν επιλέξετε τη λύση του καλαθιού, καλό θα είναι να κρατήσετε τις κάρτες αλλαγών καθώς και τις συσκευασίες από τα είδη ώστε αν δεν αρέσουν στην μαμά να τα αλλάξει.
Υ.Γ 2: μη ξεχάσετεκάτι μικρό και για τη μαμά...

Ό, τι και αν επιλέξετε ελπίζω να αρέσει το δώρο σας και να φανεί χρήσιμο στη μέλλουσα μανούλα και στο μωράκι της.

6 σχόλια:

  1. Ωραίες ιδέες γιατί πάντα προβληματίζομαι με τα δωράκια για νεογέννητο. Σκέφτομαι ακριβώς αυτό, ότι πολλά μπορεί ήδη να τα έχουν και ψάχνω πάντα πιο πρωτότυπες λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολυ. Αφιερωμένο σε όσους θέλουν να κάνουν δωράκια που ξεχωρίζουν 😉😉

      Διαγραφή
  2. Αχ τι όμορφες προτάσεις και η παρουσίαση είναι πάντα σημαντική σε ένα δώρο! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Μεράκι, όρεξη να έχεις και αγάπη για το πρόσωπο που θες να χαρίσεις το δώρο και το αποτέλεσμα είναι νομίζω τέλειο.

      Διαγραφή
  3. Πρακτική ιδέα σε όμορφο περιτύλιγμα. Γιατί στο τέλος αυτό χρειάζονται οι νέες μαμάδες. Πρακτικότητα. Πολύ ωραίες οι ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, αν σου πω ότι μου άρεσε και το καλάθι όσο και το δωρό! Γενικά στο σπίτι μου τα χρησιμοποιώ παντού.

      Διαγραφή

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...