Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Κεφάλαιο 1:Τα βασικά που χρειάζομαι για την άφιξη του μωρού

Η πλήρης λίστα με τα βασικά που χρειάζεσαι για την άφιξη του μωρού σου



Το 2016, περιμένουμε πολλά μωράκια. Ακούω πολύ συχνά χαρμόσυνα νέα. Μανούλες χαρούμενες για το ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα τόσο πιο αγχωμένες είμαστε για τον νέο ρόλο που καλούμαστε να αναλάβουμε. Εκτός όμως των υπολοίπων ζωτικής σημασίας θεμάτων, πρέπει να να έχουμε προετοιμαστεί εξίσου καλά και για το πρακτικό μέρος. Ένα ολόκληρο σπίτι, να γίνει kid friendly, να ετοιμάσουμε την προίκα του μωρού.
Πόσα κορμάκια να πάρω και τι? Πόσες πετσέτες χρειάζομαι, ποιο είναι το κατάλληλο καρότσι και άλλες παρόμοιες εύλογες ερωτήσεις.

Μου θυμίζουν τότε που ετοιμαζόμουν και εγώ για την άφιξη της κόρης μου. Βέβαια οι λίστες που κυκλοφορούσαν τότε στα μπλοκ, είχαν πάρα πολλά πράγματα που θεωρούσα και υπερβολικά. Αργότερα, όταν η πρώτη καλή μου φίλη περίμενε το μωρό της, με ρώτησε ποια θεωρώ βασικά. Της ετοίμασα τη λίστα με όσα πραγματικά θα χρειαζόταν, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία, αλλά και να μη νιώσει ότι της λείπει κάτι. 
Σήμερα λοιπόν μοιράζομαι εκείνη τη λίστα που είχα φτιάξει τότε. Ξεκινώ χωρίζοντας τη λίστα σε κατηγορίες, σχετικά με τις ανάγκες που έχουν τα μωρά.
  • Γκαρνταρόμπα
  • Για το άλλαγμα
  • Για το μπάνιο
  • Για τον ύπνο
  • Για το φαγητό
  • Για τη βόλτα
Αναλυτικά:
  • Γκαρνταρόμπα



  1. Ολόσωμο μπουφάν, για χειμώνα
  2. 2 εξάδες κοντομάνικα κορμάκια εσώρουχα 
  3. 1 εξάδα μακρυμάνικα κορμάκια 
  4. 3 πιτζάμες 
  5. 2 υπνόσακους ,για χειμώνα
  6. 3 ζευγάρια κάλτσες
  7. 2-3 φορμάκια εξόδου
  8. Απορρυπαντικό και μαλακτικό για μωρά
  • Για το άλλαγμα
  1. Αλλαξιέρα, έπιπλο
  2. 4 σελτεδάκια [ πανιά με πετσετέ την πάνω πλευρά και πλαστική την πίσω πλευρά για αλλαγές πάνας]
  3. Αλοιφή για αλλαγή πάνας
  4. Σαπούνι για το πλύσιμο 
  5. πάνες
  • Για το μπάνιο
  1. Αφρόλουτρο και σαμπουάν για νεογέννητα
  2. Μπανιέρα πλαστική που προσαρμόζεται στην μπανιέρα
  3. Βάση πετσετέ. 
  4. 2 πετσέτες με κουκούλα
  5. 3 πετσέτες μικρές για τοπικό πλύσιμο
  6. Χτένα με φυσική τρίχα
  7. Ψαλιδάκι παιδικό
  8. Lotion για μασάζ μετά το μπάνιο
  • Για τον ύπνο
  1. Καλαθούνα [για τις πρώτες μέρες]
  2. Κούνια
  3. 4 Κουβέρτες αγκαλιάς
  4. 4 σεντόνια κούνιας με λάστιχο
  5. 4 σεντόνια για καλαθούνα
  6. Κουβέρτα [πάπλωμα και μαξιλάρι μετά το χρόνο]
  7. Ενδοεπικοινωνία
  • Για το φαγητό
  1. 1 εξάδα πανάκια για γουλιές, πετσετέ
  2. θήλαστρο ηλεκτρονικό [εφόσον το χρησιμοποιήσετε στο μαιευτήριο και σας βολεύει]
  3. θερμός καλό [1 lt]
  4. Αποστειρωτής
  5. 2 μπιμπερό
  6. 2 πιπίλες [διαφορετική εταιρίας]
  7. Γάλα σε σκόνη[ ότι προτείνει ο παιδίατρος ή ότι του δώσουν στο μαιευτήριο]
  • Για τη βόλτα
  1. Κάθισμα αυτοκινήτου
  2. Καρότσι
  3. Κουνουπιέρα
  4. Τσάντα αλλαξιέρα
  • Πάνες 
  • Αλοιφή αλλαγής πάνας
  • Σελτεδάκι
  • Θερμός- γάλα- μπιμπερό-πιπίλα 
  • μια αλλαξιά ρούχα
  • πανάκια για γουλιές
  • μωρομάντηλα
Tip:
  1. Εσωρουχάκια προτείνω να πάρετε λευκά για να τα πλένετε στους 60 χωρίς να φοβάστε αν θα ξεβάψουν τα χρώματα και για να είστε σίγουρες ότι θα τα βάλει και το δεύτερο παιδάκι σας ανεξαρτήτως φύλου.
  2. Δυο εξάδες εσώρουχα,μιας που αυτά είναι που θα χρειαστείτε περισσότερο, αφού λερώνονται συνέχεια τα μωράκια και μάλιστα τώρα το χειμώνα αργούν να στεγνώσουν.
  3. Απ΄όλα όσα έχω δοκιμάσει, τα καλύτερα θεωρώ ότι είναι εκείνα του mothercare, έχουν την καλύτερη ύφανση καθώς επίσης τα φοράς και λίγο αργότερα από όσο λέει το νούμερο. Σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα τα οποία είναι εξαιρετικά μικρές οι φόρμες τους.
  4. Εσείς που περιμένετε κοριτσάκια, το ξέρω ότι είστε ξετρελαμένες και ανυπομονείτε να τους φορέσετε φούστες, καλσόν και όλα τα υπόλοιπα χαριτωμένα, όμως μην τα αγοράσετε εξ αρχής. Τον πρώτο καιρό, τα μωράκια κοιμούνται όλη μέρα, χωρίς υπερβολή, είναι κρίμα να τα πάρετε και να μην προλάβει να τα βάλει το παιδάκι σας, έχετε όλον τον καιρό μπροστά σας να τα φορέσετε όλα αυτά. Τα φορμάκια είναι ότι πιο βολικό για το πρώτο τρίμηνο και καλό θα είναι για δική σας ευκολία να πάρετε εκείνα που έχουν τα κουμπιά μπροστά και όχι σαν κιμονό.
  5. Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το μωρό σας, ωστόσο επειδή η πρώτη μέρα στο σπίτι με το μωρό μπορεί να σας φανεί κάπως δύσκολη, καλό είναι να έχετε και όλα τα σύνεργα για να φτιάξετε λίγο συμπλήρωμα, αν δε χορταίνει το παιδί. (Πάντα μετά τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας). Επίσης, just in case, έχετε μια πιπίλα.
  6. Σχετικά με την αλλαξιέρα πρέπει οπωσδήποτε να την πάρετε, Θα χρειαστεί για πάνω από ένα με ενάμιση χρόνο. Αν σκύβετε συνεχώς στο κρεβάτι ή σε άλλα έπιπλα για να αλλάξετε το μωρό σίγουρα θα μείνετε από τη μέση σας.
  7. Καλό θα είναι να αποφεύγετε την χρήση μωρομάντηλων όταν λερώνεται το μωρό σας. Κάποια από αυτά μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρό ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή ή και σύγκαμα. Ίσως μόνο όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.
  8. Σχετικά με την αλοιφή για την αλλαγή της πάνας σας προτείνω να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την γνωστή κρέμα που βρίσκετε παντού. Έχει ψευδάργυρο και εγώ τουλάχιστον δε τη χρησιμοποίησα ποτέ, προτιμούσα κρέμες όπως την Bepantol ή της aderma. Καλό είναι να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας σχετικά με αυτό, αν και θεωρώ ότι δεν το προτείνουν, εκτός περιπτώσεων σοβαρών συγκαμάτων.
  9. Για τη πετσετέ βάση που ανέφερα για το μπάνιο, οπωσδήποτε σας χρειάζεται μιας και είναι σαν ξαπλωστράκι και κάθεται το παιδί, οπότε δε φοβάστε μη σας γλιστρήσει. Προτείνω το πετσετέ για να το πλένετε μετά το μπάνιο, στεγνώνει γρήγορα. Υπάρχουν και σφουγγαρένια αλλά αυτά πιάνουν μύκητες λόγω της υγρασίας που κρατάνε.
  10. Τα σούπερ μάρκετ, βάζουν συχνά προσφορές για τις πάνες. Κάνετε οικονομία αγοράζοντας τότε πάνες, αλλά ειδικά στο Νούμερο 1 θα πρέπει να τα πάρετε με φειδώ, γιατί είναι μικρό το εύρος των κιλών και τον πρώτο καιρό το παιδί παίρνει πολύ εύκολα βάρος. Το πιο φρόνιμο θα ήταν να αγοράσετε ένα ή δύο πακέτα. Αν θέλετε να κάνετε ένα απόθεμα αγοράστε καλύτερα νούμερο 3 που εκεί ανεβαίνει αρκετά το εύρος των κιλών.
  11. Σχετικά με το καρότσι θεωρώ ότι το πιο βολικό είναι αυτό που κλείνει σαν ομπρέλα. Η πείρα μου έδειξε ότι αυτά τα διαστημικά τρία σε ένα καρότσια δυστυχώς δε βολεύουν καθόλου τη μαμά για τις βόλτες με το μωρό, με δεδομένο φυσικά τα πεζοδρόμια που έχουμε εδώ. Επίσης στις περισσότερες φορές τα μωρά δε χρησιμοποιούν καθόλου το πορτ-μπεμπέ, αλλά και το κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν δείχνει τόσο πλήρες όσο εκείνα που πωλούνται ξεχωριστά στα καταστήματα. Ίσως κάποιοι σας πουν ότι νιώθουν άγχος τα μωρά αν κοιτούν μπροστά και όχι οικείο πρόσωπο, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο τραγικό για όση ώρα διαρκεί μια βόλτα, το παιδί να δει τον κόσμο, αν και τις περισσότερες φορές κοιμούνται με τη βόλτα.
  12. Αυτά θεωρώ ότι αν πάρετε θα είστε πλήρης. Δε χρειάζεται να πάρετε πάρα πολλά πράγματα γιατί θα σας φέρουν λογικά και κάποια δώρα για την άφιξη του μωρού.

Το βασικό είναι να φτιάξετε τη φωλιά σας έτσι ώστε να είναι χρηστική και να σας βολεύει, τι εννοώ: βάζετε τα πράγματα στη θέση τους και περιμένετε την άφιξη του μωρού σας. Όταν με το καλό επιστρέψετε με το μικρό σας σπίτι και έρθει η ώρα να το αλλάξετε θα πρέπει να έχετε κοντά όλα όσα χρειάζεστε για να το αλλάξετε αλλιώς θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η διαδικασία, δεδομένου ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνετε και προφανώς δε θα είστε εξοικειωμένοι με την αλλαγή. 

Η φάση που διανύετε είναι τόσο μαγική και σας εύχομαι να την απολαύσετε. Να ετοιμάσετε τη φωλίτσα σας και να καλοδεχτείτε το νέο μέλος στο σπιτικό σας. 
Θα επιστρέψω με το κεφάλαιο 2 στο οποίο θα αναλύσω τη λίστα με τα βασικά που χρειάζεστε για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου.


Υ.Γ: Η ανάρτηση δεν έχει σκοπό διαφημιστικό, απλώς σας παρουσίασα όσα χρησιμοποίησα και μου φάνηκαν χρήσιμα.  







8 σχόλια:

  1. το όνομά μου είναι ο Julio Danjela i Έχασα τα χρήματά μου στους απατεώνες αλλά όχι πια Λοιπόν, ποιος θα το πίστευε αυτό. Όταν είδα ένα σχόλιο από έναν Cambranes, σκέφτηκα ότι ήταν ένας από τους Scammers τρόπους να πείσει κάποιον. Κοιτάζοντας το σχόλιο, είδα ένα στοιχείο αμφιβολίας από τότε που έλεγε ιστορίες. Λοιπόν το έκανα 50/50 που σημαίνει ότι δεν μπορώ να χάσω τα χρήματά μου σε οποιοδήποτε scammer again.I επικοινωνήσατε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σχετικά με τη μαρτυρία της παγκόσμιας provission (globalprovissioncompany@gmail.com) και μου απάντησαν αμέσως. Ήμουν σοκαρισμένος, αλλά δεν έχασα τη στάση μου. Τους ζήτησα να δώσουν απόδειξη για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι απατεώνες όπως άλλοι που έχω γνωρίσει πριν και μου έστειλαν μια απόδειξη. Στη συνέχεια, ζήτησα να λάβω το δάνειό μου το οποίο έχω πάρει μόνο σε 4 εργάσιμες ώρες. Είμαι ευτυχής τώρα επειδή ανακτήθηκα την καλή μου οικονομική κατάσταση που έχασα από τους απατεώνες. Η πρώτη μου απόσυρση ήταν 10.000 και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου μέχρι να επιβεβαιώσω; η λέξη που λέει ότι μπορώ να πάρω δάνειο μέχρι 100.000 είναι πραγματική επειδή πήρα δική μου σε μόλις 4 εργάσιμες ώρες Εάν θέλετε να ζητήσετε ένα δάνειο.Επικοινωνήστε με το ταχυδρομείο (globalprovissioncompany@gmail.com) για τη δική σας. Δεν με απέδιδαν. Και είμαι βέβαιος ότι δεν θα λύπης να τους έρχεσαι και σε επαφή μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΟΧΙ εκ των προτέρων ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΙΣΧΥΟΥΝ NOW.Do χρειάζεστε ένα δάνειο; Δεν είναι μόνο ένα δάνειο, αλλά από μια αξιόπιστη πηγή; Είμαστε εδώ στη διάθεσή σας, με πολύ χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλά όσο το 2% Είναι καιρός να να γελάσετε δυνατά, να ασχοληθείτε με το να σκεφτείτε πώς να πάρετε ένα δάνειο αυτοκινήτου, να δημιουργήσετε ένα κέντρο αθλητικών θέσεων, να δημιουργήσετε μια μικρή επιχείρηση και μια μεγάλη κλίμακα επιχειρήσεων ή ακόμα και τις άμεσες ανάγκες της οικογένειάς σας; όλες τις πιο νόμιμες, υγιεινές, δοκιμασμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :: Nilssenfinanciallink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

    Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων σας με επιτόκιο 2%.

    Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές payday, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε υποστήριξη 24 ωρών στην παγκόσμια τάξη - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
    (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
    (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

    Θερμή αντιμετώπιση
    Πάτρικ Τζόνσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σας

    Είμαι ο κ. Rod Willi Williams, ένας νόμιμος και αξιόπιστος δανειστής χρήματος. Εμείς
    είναι από την εταιρεία δανείων ROD WILLIAMS. Χορηγούμε δάνεια
     άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια με κακή πίστωση ή σε
     ανάγκη χρήματος για την πληρωμή λογαριασμών ή για την επένδυση στις επιχειρήσεις.

    Ψάξατε για δάνειο; δεν πρέπει να ανησυχείτε επειδή είστε
    στο σωστό μέρος που προσφέρουμε
    Το δάνειο κυμαίνεται από 5.000 εκατομμύρια έως 20.000.000 εκατομμύρια με χαμηλό ενδιαφέρον
    ποσοστό 3%.

    Αν χρειάζεστε ένα δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    rodwilliamsloaninvestment123@outlook.com


    Παρακαλούμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και ικανοί να προσφέρουμε δάνειο
    ποσό. Συμπληρώστε / συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε
    διαδικασία δανείου.

     1: Όνομα (-τα): ....................
     2: Χώρα: ...................
     3: Κράτος: .................... Διεύθυνση κατοικίας: ................
     4: Ηλικία: ...........................
     5: Μηνιαίο εισόδημα: ...............................
     6: Ύψος: ..............................
     7: Διάρκεια δανείου: ............................
     8: Απαιτούμενο ποσό: .................
     9: Αριθμός τηλεφώνου: ....................
     10: Απασχόληση: ...........................
     11: Τέλος, ένα σαρωμένο αντίγραφο ενός από τα
     Στη συνέχεια θα πρέπει να σταλεί κατά την απάντησή σας:

       * Διεθνές Διαβατήριο
       * Αδεια οδήγησης


     ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
     Ψάξτε για έναν καλύτερο τρόπο οικονομικής ελευθερίας! ...


     Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σας

    Είμαι ο κ. Rod Willi Williams, ένας νόμιμος και αξιόπιστος δανειστής χρήματος. Εμείς
    είναι από την εταιρεία δανείων ROD WILLIAMS. Χορηγούμε δάνεια
     άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια με κακή πίστωση ή σε
     ανάγκη χρήματος για την πληρωμή λογαριασμών ή για την επένδυση στις επιχειρήσεις.

    Ψάξατε για δάνειο; δεν πρέπει να ανησυχείτε επειδή είστε
    στο σωστό μέρος που προσφέρουμε
    Το δάνειο κυμαίνεται από 5.000 εκατομμύρια έως 20.000.000 εκατομμύρια με χαμηλό ενδιαφέρον
    ποσοστό 3%.

    Αν χρειάζεστε ένα δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    rodwilliamsloaninvestment123@outlook.com


    Παρακαλούμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και ικανοί να προσφέρουμε δάνειο
    ποσό. Συμπληρώστε / συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε
    διαδικασία δανείου.

     1: Όνομα (-τα): ....................
     2: Χώρα: ...................
     3: Κράτος: .................... Διεύθυνση κατοικίας: ................
     4: Ηλικία: ...........................
     5: Μηνιαίο εισόδημα: ...............................
     6: Ύψος: ..............................
     7: Διάρκεια δανείου: ............................
     8: Απαιτούμενο ποσό: .................
     9: Αριθμός τηλεφώνου: ....................
     10: Απασχόληση: ...........................
     11: Τέλος, ένα σαρωμένο αντίγραφο ενός από τα
     Στη συνέχεια θα πρέπει να σταλεί κατά την απάντησή σας:

       * Διεθνές Διαβατήριο
       * Αδεια οδήγησης


     ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
     Ψάξτε για έναν καλύτερο τρόπο οικονομικής ελευθερίας! ...


     Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

    Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου, Αυτή είναι η τυχερή benson LOAN COMPANY. Σε αυτήν την εταιρεία δίνουμε δάνεια μια ευκαιρία ζωής. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε δάνειο ενοποίησης ή στεγαστικό δάνειο; Σήμερα, λέμε να σταματήσουμε και να μην εξετάσουμε περαιτέρω, καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα κάτι από το παρελθόν. Δάνουμε χρήματα σε άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, να επενδύσουν σε επιχειρήσεις κατά 2%. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μέσο για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα προσφέρουμε αξιόπιστη και χρήσιμη βοήθεια και θα είστε πρόθυμοι να σας δανείσετε. Είμαστε ειλικρινείς και διατηρούμε το λόγο και τις υποσχέσεις μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail:
    luckybensonloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...