Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Γειά χαρά!

Καλωσόρισμα και ένας διαγωνισμός!

Καλημέρα αγαπημένοι μου!

giveaway!

Το ημερολόγιο σήμερα γράφει 21 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία φορά που πάτησα το κουμπί της δημοσίευσης, στο μικρό ημερολόγιό μου, ήταν ακριβώς πριν τρεις μήνες. Μεσολάβησε ένα γεμάτο καλοκαίρι και ένα ακόμα πιο γεμάτο με υποχρεώσεις και "to do" φθινόπωρο.
Στα μέσα του Αυγούστου το blog μου είχε τα 4α γενέθλιά του. Ήθελα να γράψω, αλλά πάλι δεν έγραψα. Δεν έγραψα γιατί ξέρεις κάτι, δε νιώθω blogger, δεν είμαι μάλιστα με την έννοια που όλοι γνωρίζουν και ήταν φορές φέτος το καλοκαίρι που σκέφτηκα σοβαρά να τα παρατήσω. Το blogging ήρθε στη ζωή μου σε μια πολύ συγκεκριμένη, άσχημη, στιγμή της ζωής μου και αυτό που κυρίως μου έδωσε ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Ότι κατάλαβα ότι έχω την ικανότητα να γράψω. Μπορώ να γράψω και αυτό δεν το ήξερα πριν έρθει στη ζωή μου το polkadotslady! Έχω γράψει πράγματα που νιώθω πολύ περήφανη. Επίσης αυτό που μου αρέσει είναι ότι προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη, σε προσωπικό επίπεδο. Το μπλοκ μου, βγάζει στην επιφάνειά μου τον καλύτερό μου εαυτό. Εκείνον που βάζει στόχους και τους καταφέρνει, εκείνον που προσπαθεί, εκείνον που γνωρίζει και εμπνέει ανθρώπους.
Και αυτό το τελευταίο δεν το γνώριζα, όμως τις τελευταίες μέρες, λαμβάνω συνεχώς e-mail και μηνύματα αγάπης από αναγνώστες του μπλοκ, από ανθρώπους που με διαβάζουν και με παρακάλεσαν να ξαναγράψω! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Όλους όσους έχουν γράψει ένα σχόλιο, ένα ντροπαλό μεηλ, εσάς που με ακολουθείτε στο newsletter που κάθε μέρα γίνεστε περισσότεροι, (αν και σπανίως λαμβάνετε μεηλ πια).

Και όσο καιρό απουσίασα από το μπλοκ μου, ικανοποιούσα την ανάγκη μου να γράψω στο instagram, εκεί που μέσα από μια εικόνα και δυο λέξεις μπορείς να μοιραστείς γέλιο, όμορφες γεύσεις, όμορφα μέρη, όμορφες σελίδες βιβλίων. Να μοιραστείς τα πιο όμορφα κομμάτια της κάθε μέρας. Εκεί λοιπόν, σήμερα οι φίλοι της σελίδας μου είναι 700! Σας ευχαριστώ αγαπημένοι μου, ευχαριστώ για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Και για να σας δείξω την αγάπη μου σας έφτιαξα δυο από αυτά τα ring dish, που φτιάχνω και χαρίζω σε όσους αγαπώ πολύ στα pastel χρώματα που πάντα ξεχωρίζω, για να στολίσετε το μπουντουάρ σας ή το γραφείο σας.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1.Follow την σελίδα μου στο instagram
2 Like την εικόνα του διαγωνισμού
3.Tag 3 φίλους σας σε σχόλιο.

Όροι:
1. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:00. 
2. Έγκυρες συμμετοχές είναι μόνο εντός Ελλάδας και Κύπρου.
3. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει ο νικητής για τα στοιχεία του θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω instagram, όμως αν θέλετε μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook, ή να με ακολουθήσετε μέσω pinterest, ή να εγγραφείτε στο newsletter, ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα.

Υ.Γ1: Με τη σημερινή ανάρτηση βάζω έναν νέο στόχο, να γράφω δύο φορές την εβδομάδα.
Οπότε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα θέματα. Περιμένω μηνύματα για τα θέματα που θα θέλατε να γράψω, αν και στα πρόχειρά μου έχω ήδη πολλά μισογραμμένα θέματα που περιμένουν να ανεβούν στον αέρα! Μαρία μου η επόμενη ανάρτηση θα είναι η απάντηση στην πρόσκλησή σου!
Υ.Γ2: Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζω στην αληθινή ζωή αλλά, τους εκτιμώ και χαίρομαι που βρέθηκαν στο δρόμο μου έστω και διαδικτυακά.
Υ.Γ3: Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους για την υπομονή τους και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Καλή επιτυχία και να έχουμε ένα όμορφο και δημιουργικό φθινόπωρο!
Φιλιά


2 σχόλια:

  1. Άντε να μαζευόμαστε! Καλή επιστροφή! Υπέροχο το δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι Κατερίνα μου, τέλος οι διακοπές, σηκώνουμε μανίκια! Χαίρομαι που σου άρεσε. Σε φιλώ!!

      Διαγραφή

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...