Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Μύκονος

H Jackie 'O είχε πει: <<Everyone should come here, it's wonderful!>> Και θα συμφωνήσω μαζί της.
Σήμερα θα σας ταξιδέψω στη Μύκονο. Στα στενά δρομάκια της, στις ασπρισμένες πεζούλες και τις εκκλησιές της, στις δαντελωτές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά της. Έχω μαγευτεί, δεν ξέρω με ποια λόγια να περιγράψω την ομορφιά της χώρας της. Πραγματικά η Μύκονος είναι από τα πιο όμορφα νησιά που έχουμε.
Δε θα μιλήσω σήμερα πολύ, θα αφήσω τις φωτογραφίες να τα πουν όλα.

Ανεμόμυλοι

Ματογιάννια


Εκκλησιές

Χώρα

little Venice













Τιπς:
Όσο όμορφη όμως είναι η Μύκονος, τόσο παράλογη είναι στις τιμές της. Δεν μπορώ να μην τα πω και αυτά. Στο λέω για να είσαι ενημερωμένος αν πας και όλα όσα ακούγονται για τις τιμές, είναι πραγματικότητα.

  • Για πρωινό (brunch) δοκίμασα εξαιρετικό στο Fresh, διαλέξαμε ένα τραπεζάκι στον όροφο και αφήσαμε το μάτι μας να χαθεί στο μπλε του Αιγαίου και το λευκό της χώρας.
  •  Επίσης στην παραλία Φτελιά, μετά το μπάνιο μας, φάγαμε εξαιρετικές γεύσεις στη Φάρμα και σε τιμές λογικές σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στο νησί. Το περιβάλλον επίσης ήταν εναρμονισμένο με το νησιώτικο στυλ. 
  • Για το Σκορπιό που γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος, οκ. Δεν ξέρω αν είμαι μεγάλη πια για αυτά αλλά αρνούμαι να δώσω μια περιουσία για να κάτσω κάπου και να ακούσω αυτούς τους μονότονους ήχους, στα 20-25 το έκανα με ευχαρίστηση, τώρα πια όχι. Όμως ήταν όμορφο το τοπίο και ο χώρος.
  • Πρωινό καφέ οπωσδήποτε στα Ματογιάννια και στη Little Venice 

Πάντως αν το θες υπάρχουν επιλογές για σχετικά οικονομικές επιλογές για τις διακοπές στη Μύκονο. Ρίχνοντας αρκετά τα κόστη από τις ξαπλώστρες, είτε χρησιμοποιώντας δικά σου καρεκλάκια και ομπρέλες, τρώγοντας γερό πρωινό από το φούρνο της γειτονιάς σου ή μαγειρεύοντας το στο δωμάτιο, κλπ.
Στη Μύκονο πρέπει να πας, πρέπει πραγματικά να τη δεις αυτή την ομορφιά, έστω ένα ΣΚ. Ελπίζω μια μέρα να ξαναπερπατήσω στα σοκάκια της. Την αγάπησα τη Μύκονο. Εις το επανιδείν!

Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται στους αγαπημένους μας φίλους που παντρεύτηκαν στη Μύκονο! Τζίνα και Μιχάλη, να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι! Πολλά φιλιά!

2 σχόλια:

  1. Δεν εχω πάει ποτέ Μύκονο αν και γνωρίζω ότι είναι ένα υπέροχο νησι! Ο λόγος; ακρίβεια και πολυκοσμία! Νομίζω θα το δοκιμάσω σε off-season περίοδο να είμαι και ήσυχη!
    Υπέροχες οι φώτο σου κούκλα! καταπληκτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, ότι έχεις ακούσει είναι αλήθεια. Και εγώ δεν το περίμενα ότι θα συναντούσα αυτόν το τιμοκατάλογο. Η οφ σιζον περίοδος είναι ίσως η πιο βολική λύση αν η Μύκονος θα είναι πάντα μια ακριβή επιλογή. Ωστόσο, είναι ένα μέρος που αξίζει οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου να το δεις.
      Ευχαριστώ πολύ! Φιλιά!!

      Διαγραφή

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...