Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Travel journal

η νεα μου ανακαλυψη


Ημερολόγιο ταξιδιού. Χιλιάδες φωτογραφίες από τα ταξίδια, αποθηκευμένες στη μνήμη του υπολογιστή ή του κινητού. Με την πάροδο του χρόνου σπανίως θα ξανανοίξουμε το φάκελο με τις φωτογραφίες και έτσι θα έχει γίνει μια γλυκιά ανάμνηση. Χαζεύοντας στο pinterest, τρόπους για το πώς θα  κρατήσω τα ενθύμια από το ταξίδι μας, ανακάλυψα το travel journal. 


Αγόρασα ένα τετράδιο σχετικό με το μέρος που επισκεφθήκαμε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κρατούσα μικρά ενθύμια, αποδείξεις, χάρτη της πόλης, εισιτήρια, φύλλα, φωτογραφίες από τα αξιοθέατα, αποκόμματα εφημερίδας και οτιδήποτε άλλο ήθελα να κρατήσω για να μην ξεχάσω το ταξίδι αυτό.
Όταν βρήκα χρόνο ξεκίνησα τη δουλειά, τα κόλλησα με τη σειρά που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα. Ουσιαστικά είναι ένα λεύκωμα του ταξιδιού. Όποτε το ανοίγω νοιώθω την ίδια χαρά, σαν να ξαναβρίσκομαι στο ίδιο σημείο.




Μια ακόμα πιο όμορφη ιδέα είναι να αποθηκεύσετε τα ενθύμια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Smashbook 52 Weeks - Week 1 by Georgia Visacri, via Flickr
πηγή: από το pinterest
Να έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε και να το κάνετε. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο καθώς θα κρατήσετε την ανάμνηση τη στιγμή που έγινε πραγματικά, όποτε όταν επιστρέψετε θα μένει μόνο να τυπώσετε τις φωτογραφίες και να τις κολλήσετε στη σχετική θέση.
Ίσως όμως είναι πιο δύσκολο στην εκτέλεσή του. Εύχομαι στο επόμενο ταξίδι να τα καταφέρω και να το κάνω με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...