Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Λεωνίδιο

προσφορα προνομιακης τιμης διαμονη στο ξενοδοχειο αρχοντικο χιωτη

Στο Νοτιανατολικό άκρο του Νομού Αρκαδίας, στα σύνορα με το νομό Λακωνίας, σε απόσταση 210 χιλιομέτρων από την Αθήνα, βρίσκεται το Λεωνίδιο. Γραφικός και παραθαλάσσιος οικισμός, τοποθετημένος στη σκιά του κόκκινου βράχου. Στο Λεωνίδιο, στέκουν αναλλοίωτοι στο χρόνο οι παραδοσιακοί πετρόχτιστοι πύργοι του Αρχοντικού Χιώτη. 
Ήταν οικία της οικογένειας από το 1864 και μόνο τα τελευταία χρόνια ανακαινίσθηκαν, όπως ορίζει η παραδοσιακή αρχιτεκτονική γραμμή του τόπου, και μετατράπηκαν σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα. Το Αρχοντικό Χιώτη, συνδυάζει το καλό γούστο, την άνεση και το μεράκι που μόνο μια οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να προσφέρει, με τις παροχές και την πολυτέλεια ενός τετράστερου ξενοδοχείου!

Από το site του ξενοδοχείου

Είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε τη μονάδα το καλοκαίρι και να περάσουμε ένα ξεκούραστο σαββατοκύριακο. Πραγματικά μαγευτήκαμε με το δωμάτιο, τους εξωτερικούς χώρους, τον πλούσιο, παραδοσιακό μπουφέ πρωινού, που καθημερινά ετοιμάζει η κυρία Δήμητρα με τα χεράκια της.




Περιελάμβανε τόσες λιχουδιές, σπιτικές πίτες, κέικ,  μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και άλλα που μετά από τόσο καιρό ακόμα μου έχουν μείνει αξέχαστα. 


Όσο για τα δωμάτια, κάθε ένα είναι διαφορετικό και μοναδικό, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, από τα περίτεχνα ζωγραφισμένα ταβάνια, μέχρι τα είδη προσωπικής περιποίησης και τα κλινοσκεπάσματα.


Ενώ επισκέφθηκα το Λεωνίδιο καλοκαίρι, ευχόμουν να μπορούσα να ξαναβρεθώ στον τόπο και χειμώνα, για να χαρώ την ομορφιά της γυμνής φύσης, το νόστιμο φαγητό και την ζεστασία μιας παρεΐστικης χειμωνιάτικης βραδιάς, με κουβέντα και πολύ παιχνίδι γύρω από τη φωτιά. Αυτό που φεύγεις από την Αθήνα για δυο μέρες και νιώθεις σαν να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου μέχρι το καλοκαίρι!
Με την αφορμή των 15,000 προβολών του blog, κανόνισα προσφορά, προνομιακής τιμής, με τους ιδιοκτήτες του Αρχοντικού, για τους αναγνώστες του polka dots lady, τους οποίους ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση τους.
Η προσφορά αφορά σε superior δίκλινο δωμάτιο: πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και δώρο μόνο για τους αγαπητούς αναγνώστες ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ ή χαμάμ. Η τιμή για δύο διανυκτερεύσεις ανέρχεται στα 70€/ διανυκτέρευση, ενώ για τρεις διανυκτερεύσεις η τιμή διαμορφώνεται στα 65€.
(Η προσφορά ισχύει για διαμονή μέχρι τέλος Μαρτίου , εξαιρείται η περίοδος 20-23 Φεβρουαρίου 2015, λόγω πληρότητας).
Για να προλάβετε την προσφορά, κάντε like, share και αφήστε ένα σχόλιο στη σελίδα του Polka dots lady στο facebook και στη σελίδα του Αρχοντικού Χιώτη  στη σχετική φωτογραφία της προσφοράς. 
Η προσφορά θα δοθεί σε δυο τυχερούς κατόπιν κλήρωσης που θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα 02/02/2015.

Προσιτή πολυτέλεια και ευκαιρία να κακομάθετε τον εαυτό σας. Συμμετέχετε στην κλήρωση! 
Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους του ημερολογίου μου. Να είστε όλοι καλα!
Καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν στην κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.archontikochioti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...