Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Διπλό δίπλωμα πετσέτας

Πως να διπλωσουμε μια υφασμάτινη πετσέτα.


Καλημέρα αγαπημένοι μου,
Τη σημερινή ανάρτηση τη γράφω μετά από απαίτηση πολλών φίλων από το Instagram που με ρωτούσαν πώς γίνεται το διπλό δίπλωμα πετσέτας που χρησιμοποιώ όταν κάνω τραπέζια. 
Είναι τόσο εντυπωσιακό που πάντα κλέβει την παράσταση και αρέσει σε όλους τους καλεσμένους μου αλλά συνάμα είναι και πολύ εύκολο.



Διπλώνουμε κάθετα στη μέση την πετσέτα και τη σιδερώνουμε, στη συνέχεια φέρνουμε το κάτω μέρος προς τα πάνω, ώστε να δημιουργηθεί ένα τετράγωνο. Μετά από κάθε κίνηση που κάνουμε, πατάμε καλά με το σίδερο για να διατηρηθεί το σχήμα.



Παίρνουμε το πρώτο φύλλο από την πετσέτα και δημιουργούμε ένα τρίγωνο, στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε με το δεύτερο και με το τρίντο φύλλο φροντίζοντας όμώς να κάνουμε λίγο πιο μικρή την πλεύρα του τριγώνου. 


Αφού διπλώσουμε τρία φύλλα, τσακίζουμε , ώστε να δημιουργηθεί ένα παραλληλόγραμμο. Σιδερώνουμε καλά και τοποθετούμε τα μαχαιροπίρουνα, στην άλλη πλευρά.

Αν έχετε τραπέζι, καλό είναι αυτήν τη δουλειά να την κάνετε από την προηγούμενη όπως και το γυάλισμα των ασημικών σας, για να μην αγχωθείτε.  Εδώ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τιπ που έγραψα πρόσφατα για ένα πετυχημένο τραπέζι!


Όταν έχω όρεξη μπορεί να στρώσω έτσι και μια Κυριακή το τραπέζι μου, γιατί μου φτιάχνει τόσο τη διάθεση. 

Καλή επιτυχία και να έχετε μια υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα!






2 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ οι διπλωμένες πετσέτες! Ξέρω ένα πολύ απλό αλλά το δικό σου είναι πολύ εντυπωσιακό! Το έκανα pin για να κάνω το κομμάτι μου στο επόμενο τραπέζι! Thankssss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για το sharing, θα το κάνεις σίγουρα το κομμάτι σου ;) να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...