Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ανοιξιάτικος αέρας αλλαγής

Συνήθως τα βράδια αφού ξεμπερδέψω με τις δουλειές μου, μου αρέσει να χαζεύω στο πιντερεστ και να ξεσηκώνω ιδέες. Κατά καιρούς μου αρέσει να καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα. Γενικά δε μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, αλλά συνήθως την άνοιξη νιώθω την ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό, να αλλάξω κάποια πράγματα που έχω βαρεθεί. Να καθαρίσω το σπίτι να βάλω μικρές πινελιές που θα δώσουν έναν αέρα καινούριου στο σπίτι. Να ανανεωθώ κάπως.


Όταν ήμουν στην εφηβεία έπαιζα με τις ώρες ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που λεγόταν Sims. Για όσους δε το έχουν ξανακούσει, είναι ένα παιχνίδι, που χτίζεις σπίτια, τα επιπλώνεις, φτιάχνεις έναν ήρωα, τον ντύνεις, τον ταΐζεις, φροντίζεις ώστε να είναι καθαρός, ευτυχισμένος και να έχει μια δουλειά ώστε να κερδίζει χρήματα κλπ. Εμένα λοιπόν μου άρεσε πολύ η πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το να φτιάξω το σπίτι του δηλαδή. Μπορεί να καθόμουν ολόκληρα σαββατοκύριακα μπροστά από τον υπολογιστή ώστε να φτιάξω τέλειο το σπίτι του. Το ίδιο έκανα και με τις κούκλες μικρότερη. Όταν ήταν έτοιμο το σπίτι έχανα το ενδιαφέρον μου, έπαιζα λίγο τη ζωή του παίχτη και πήγαινα παρακάτω, να του φτιάξω τον τέλειο σύντροφο με το ακόμα πιο τέλειο σπίτι, γιατί στο μεταξύ μου είχε έρθει μια νέα τρελή ιδέα διακόσμησης. Και αυτό συνεχιζόταν για πάντα.
Έτσι και τώρα στην αληθινή ζωή, έχω ένα σπίτι που αγαπώ. Ωστόσο μοιάζει να έχει πολλούς χαρακτήρες. Λίγο μοντέρνο σαλόνι και τραπεζαρία με ίσιες γραμμές και με ελάχιστα μπιχλιμπίδια. Από την άλλη η κουζίνα και το υπνοδωμάτιο έχουν κάποιες νότες english country, και όλα στο χρώμα της άμμου που αγαπώ πολύ.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν ψάχνω να βρω έμπνευση στο πίντερεστ. Γραφεία, βιβλιοθήκες, τοίχοι με φωτογραφίες και αναμνήσεις. Γενικά χαζεύω ιδέες. Θα σου δείξω κάποια από αυτά που έχω ξεχωρίσει και ελπίζω κάποια στιγμή να τα φτιάξω.

Καλημέρα και φιλιά πολλά!



 









Όλες οι φωτογραφίες via pinterest


4 σχόλια:

  1. Δεν το πιστεύω πόσο ταιριάζουμε! Sims παίζω ακόμα να φανταστείς! Το όνειρο του κατα φαντασίαν διακοσμητή και αρχιτέκτονα! Νόμιζα ότι είμαι η μόνη τρελή που κόλλησα με αυτό το παιχνίδι για αυτό το λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ από αυτές είμαι ;) Αλήθεια παίζεις ακόμα? Τυχερούλα. Έχω πάρα πολλά χρόνια! Είχες βρεί το κόλπο ελπίζω για να γίνει εκατομμυριούχος το κουκλάκι σου ε; Σε φιλώ Κατερίνα μου, καλή μέρα!

      Διαγραφή
  2. Sims! τι είπες τώρα! και γω είχα κολλήσει! βέβαια το προχωρούσα κιόλας.. έκανα και παιδί! (αλλά τότε στα 20..τόσα, μου το έπαιρνες η..πρόνοια! -δεν προλάβαινα να το ταϊσω/αλλάξω, μάλλον με είχε απορροφήσει η διακόσμηση - και έτρωγα δούλεμα από τον φίλο μου και νυν σύζυγο! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται μια από τα ίδια και εγώ ρεζίλι είχα γίνει στην πρόνοια... :( Αλήθεια μοιάζει αιώνες μακριά όλο αυτό!

      Διαγραφή

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...