Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Αγαπητό ημερολόγιο-Το χρυσό κλουβί-διαγωνισμός-11/365

το χρυσό κλουβί-διαγωνισμός

Το χρυσό κλουβί είναι το πρώτο βιβλίο της Καμίλλα Λάγκμπρερ που διάβασα.Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω. Είχα ακούσει για τα βιβλία της, ξέρω ότι έχει φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και ότι ο επιθεωρητής Πάτρικ και η αγαπημένη του Έρικα είναι από τους πιο αγαπημένους ήρωες βιβλίων. Ετούτο εδώ όμως μιλά για μια άλλη ηρωίδα. 




Η ιστορία της Φέι λοιπόν που ξετυλίγεται στην Στοκχόλμη, με έκανε να μη θέλω να αφήσω το βιβλίο αυτό από τα χέρια μου. Τα κεφάλαιαέτρεχαν παράλληλα στο σήμερα και στην αρχή της ιστορίας στο 2001 και κάποιες στιγμές στο παρελθόν. 
Εκτός από τον τίτλο <<Το χρυσό κλουβί>>, το βιβλίο έχει εκδοθεί στο εξωτερικό με τον τίτλο <<REVENGE>> εκδίκηση δηλαδή. Η εκδίκηση μιας γυναίκας που είναι γλυκιά και δίκαιη.

Δε σου κρύβω ότι υπήρξαν στιγμές διαβάζοντάς το βιβλίο που με έκαναν έξαλλη, με τη συμπεριφορά της, πίστευα ότι όπως πρόδιδε και ο τίτλος θα έπαιρνε τη ζωή της στα χέρια της και θα κέρδιζε πίσω όσα της άνηκαν. Τελικά δε με απογοήτευσε. 
Το αγάπησα γιατί διαδραματίζεται στη Στοκχόλμη και μου έδινε συχνά εικόνες της πόλης. Γιατί σήκωσε το ανάστημά της. Μου άρεσε γιατί ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές το ρούφηξα στην κυριολεξία και σε τέσσερις ημέρες το είχα τελειώσει. Ξενύχτησα μαζί του και μου κράτησε πολύ καλή συντροφιά.
Μόνο αφού διάβασα το βιβλίο κατάλαβα γιατί όλοι όσοι διαβάσουν ένα βιβλίο της δεν μπορούν να μείνουν σε αυτό το ένα αλλά θέλουν να διαβάσουν λίγο ακόμα. 
Ολοζώντανοι διάλογοι και εικόνες, δε σε αφήνουν να το αφήσεις αν δεν τελειώσεις το κεφάλαιο, ή μάλλον άλλο ένα ακόμα ...

Ευχαριστώ τις εκδόσεις Μεταίχμιο, που μου το έστειλαν, το ευχαριστήθηκα πολύ. 
Αν θες και εσύ μπορείς να κερδίσεις ένα βιβλίο και να το έχεις μαζί σου για τις διακοπές του Πάσχα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που θα τρέξει στο Ινσταγκραμ λογαριασμό μου από τη Δευτέρα 15/04/2019 εως και το Σάββατο 20/04/2019 στις 00:00

Όροι διαγωνισμού:

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό: 
  1. Ακολουθείς τους λογαριασμούς polkadotslady και metaixmio 
  2. Κάνεις Λαικ τη φωτογραφία του διαγωνισμού
  3. Ταγκάρεις  3 φίλους σου για να τους ενημερώσεις για το λογαριασμό.
  4. Προαιρετικά μετρά σαν επιπλέον ψήφος το στορι με τη φώτο του διαγωνισμού.
Η διαδικασία παραλαβής έχει ως εξής:
- Εάν ο νικητής μένει στην Αττική παραλαμβάνει το αντίτυπό του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
- Εάν μένει στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβει ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Καλή επιτυχία και καλή ανάγνωση!

Σε φιλώ

Λαμπρινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...