Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Όταν η ζωή σε κερνάει λεμόνια...φόρεσε τα

       πως να φορεσουμε τα κιτρινα φετος την ανοιξη, γυναικεια μοδα

Καλησπέρα αγαπημένοι μου και καλό μήνα. Ο Μάης έκανε την εμφάνιση του και οι θερμοκρασίες δύσκολα συγκρατούν το μυαλό. Ο νους μου ξεφεύγει σε όμορφα ανοιξιάτικα και λουλουδάτα τοπία. Σε μυρωδιές λουλουδιών και φρούτων. Έτσι, με αυτή τη διάθεση, θεωρώ πως όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε ολόφρεσκιες, ανοιξιάτικες προτάσεις.


Από Zara
Στην καθημερινότητα μου συνήθως ήμουν πιο συντηρητική σχετικά με το ντύσιμο, χωρίς πολλές υπερβολές σε χρώματα. Μετά τις νέες τάσεις όμως, με αυτό το υπέροχο λαμπερό και χαρούμενο κίτρινο που εκπέμπει φρεσκάδα, είπα να κάνω μια δοκιμή και να ξεφύγω από τα συνηθισμένα.
Επιλέγω το παλ κίτρινο, όχι έντονους χρωματισμούς, το συνδυάζω με το σκούρο μπλε που του έχω αδυναμία. Φορέματα σε γραμμή άλφα, συνήθως κολακεύουν όλους τους τύπους σώματος. Φοριούνται από το πρωί στο γραφείο, τον απογευματινό καφέ ακόμα και για ποτό το βράδυ, με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ακόμα ο συνδυασμός το ψηλόμεσου παντελονιού που καταλήγει στο ύψος του αστραγάλου είναι πολύ όμορφος με κάποια μονόχρωμη επιλογή ή και αυτή την υπέροχη μπλε πουά μπλούζα.

Από Zara 
Επίσης στην αγορά θα βρείτε εμπριμέ παντελόνια, τα οποία θεωρώ πολύ όμορφα και διαφορετικά. Σίγουρα κλέβουν την παράσταση οπότε τα συνδυάζουμε με πολύ ήσυχες επιλογές, παίζοντας πάντα σε μονόχρωμη παλέτα.  Όλα αυτά λοιπόν τα κομμάτια, είναι σαν να έχουν βγει από ταινία του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου και είναι τόσο νοσταλγική η γεύση που αφήνουν.

Κίτρινο κολιέ και τσάντα από Asos, βραχιόλι H&m,  λοιπά Zara
Τα αξεσουάρ βοηθούν στο να ολοκληρωθεί ένα σετ , να απογειωθεί και να το κάνει να ξεχωρίζει με τη μοναδικότητα του. Επιλέγω σταθερό κολιέ σε κίτρινο χρώμα και αυτές τις πολύ όμορφες τσάντες. Σχετικά με την μικρή τετράγωνη τσάντα είναι η τελευταία τάση στις πασαρέλες και την παραθέτω για πιο εκκεντρικά λούκ. Σίγουρα για εμένα θα επέλεγα μια από τις δύο άλλες επιλογές.

Καλές αγορές και να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...