Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τα "must have" κομμάτια των εκπτώσεων

Καλησπέρα σας,
ίσως κάποιοι από εσάς να αναρωτιέστε "τι δουλειά" έχει στο blog  μου μια ανάρτηση σχετική με τη μόδα. Οι λόγοι που ασχολήθηκα με αυτό το θέμα, είναι δύο. Αφενός το ότι έχουμε ξεκινήσει διατροφή, άρα δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση απ' το να ανανεώσουμε κάποια κομμάτια της ντουλάπας μας. Αφετέρου ορμώμενη απ'την έναρξη των εκπτώσεων, είναι βολική η συγκυρία, του να ψωνίσουμε προγραμματισμένα και χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.
Με την πολύτιμη βοήθεια της αγαπημένης μου και ταλαντούχας φασιονίστα, μοιράζομαι μαζί σας τα "must have" των φετινών εκπτώσεων.

Γενικά δεν κάνω υπερβολές, στο να ακολουθώ δηλαδή πιστά τη μόδα. Είμαι υπέρ των σίγουρων λύσεων, μαύρο παντελόνι ή μαύρο φόρεμα με μια πινελιά από ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ.

Η μεγάλη τσάντα με τα κοντά χερούλια και το σακάκι χωρίς γιακά είναι απ'τα ευκολοσυνδίαστα κομμάτια που φοριούνται όλη μέρα και θα τα βρείτε και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές στην αγορά.

                  Σακάκι zara, τσάντα h&m, φόρεμα stradivarius 

Το λεοπάρ φέτος υπάρχει παντού! Παλτό, μπλούζες, φορέματα, αξεσουάρ. Αν το ντύσιμο σας είναι πιο διακριτικό μπορείτε να απογειώσετε ένα total black  σύνολο φορώντας ένα λεπτό λεοπάρ ζωνάκι ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Για τα πιο σπορ ντυσίματα υπάρχει η εκδοχή των πάνινων παπουτσιών.

                                          Όλα τα είδη απ'το asos

Όλες οι σελίδες της μόδας παρουσιάζουν αυτά τα δύο κομμάτια για τα παπούτσια φέτος. Με σωστό συνδυασμό μπορούν να αναδείξουν και το πιο αδιάφορο ντύσιμο.

                                             Όλα τα είδη απ'το asos

Τα πουκάμισα που θυμίζουν εξοχή στην αμερικάνικη δύση. Συνδυάζονται τέλεια με τζιν και μονόχρωμες φούστες, πουλόβερ και ένα φανταχτερό κολιέ έξω απ'το γιακά του πουκαμίσου. Ήδη το έχω υιοθετήσει και νιώθω ότι ταιριάζει πολύ στο στυλ μου.

                                              Όλα τα είδη απ'το stradivarius

Τέλος την μεγάλη επιστροφή κάνουν φέτος τα montgomery. Τόσο εντυπωσιακά και κλασάτα. Ταιριάζουν εξαιρετικά με τα στυλ που σας έδωσα παραπάνω με τα πουκάμισα.

         Αριστερή εικόνα από τα Benetton και η δεξιά εικόνα από το stradivarius

Σας εύχομαι καλές αγορές.
Στη επόμενη ανάρτηση η κυρία με τα πουά θα μοιραστεί μαζί σας τα 4+1 μυστικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...