Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Όπως τον παλιό καλό κινηματογράφο

Επιλογες μαγιο για το καλοκαιρι 2014


Καλό μήνα. Το καλοκαίρι που περιμέναμε όλοι, ήρθε επιτέλους! 
Ήδη κάποιοι ξεκίνησαν από το περασμένο σαββατοκύριακο τις βουτιές. Έτσι και εγώ σας ετοίμασα ένα άρθρο αφιερωμένο στα μαγιό και τη μόδα της παραλίας. Φέτος οι επιλογές μου θα είναι επηρεασμένες από τον παλιό κινηματογράφο που αγαπώ πολύ. Έκανα τη βόλτα μου στα διαδικτυακά καταστήματα και ξεχώρισα αυτά τα πολύ όμορφα κομμάτια. 

Μαγιό Oysho


Σε προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με τη φετινή μόδα είχα αναφερθεί στο πόσο όμορφα είναι τα κίτρινα και τα μοτίβα με λεμόνια που έχουν οι βιτρίνες. Επιλέγω λοιπόν το κάτω μέρος από το μπικίνι με τα λεμόνια και το συνδυάζω είτε με ένα φωτεινό κίτρινο είτε με ένα λευκό με απλικέ λουλούδια σουτιέν.

Μαγιό Oysho
Επίσης το στυλ της εποχής, έπαιξε πολύ με τις λεπτές ρίγες σε baby pink ή baby blue. Ιδανική επιλογή για girly εμφανίσεις. 
Τέλος για ένα πιο φαμ φατάλ στυλ διαλέγω αυτό το υπέροχο, classy μαύρο ολόσωμο μαγιό, που αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Το συνδυάζουμε με ψάθινο καπέλο, καφτάνι μεγάλα γυαλιά τύπου Jacky 'O και ψάθινη τσάντα. Θα ταίριαζαν εξαιρετικά κόκκινα αξεσουάρ.

Μαγιό και παρεοπετσέτα Oysho, καφτάνι και καπέλο H&M 
Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι στην παραλία δε χρειάζεται να πάμε λες και μας έχουν καλέσει σε γάμο, με κοσμήματα, βαμμένες και με υπερβολικές επιλογές σε τσάντες και παπούτσια. Συχνά παρατηρούμε  τέτοια φαινόμενα τα οποία τις περισσότερες φορές προκαλούν γέλιο.


Καπέλο, ψάθινη τσάντα και φόρεμα κάτω Oysho, Φορέματα Mango, Τσάντα Η&Μ
Αν επιθυμείτε μπορείτε να φορέσετε όμορφα συνδυασμένα μακό φορεματάκια, είτε τζιν σορτς, τύπου boyfriend με ένα έξυπνο T-Shirt. Επίσης ξεχωρίζω πάντα για την παραλία αυτά τα όμορφα πουκάμισα τύπου εποχής χίπι που πάνε με όλα τα μαγιό. Συνήθως η σύνθεσή τους είναι βαμβακερή, οπότε είναι και η καλύτερη επιλογή για τις πολύ ζεστές ημέρες καθώς επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και το διατηρούν δροσερό.
Για τσάντα θαλάσσης, επιλέγω αυτήν την όμορφη ψάθινη καθώς και την κλασική τσάντα που θυμίζουν πολύ παλιό σινεμά.
Τα  βασικά  που δεν θα πρέπει να λείπουν από την τσάντα σας, είναι τα γυαλιά ηλίου και το αντηλιακό. Αγαπάτε το σώμα σας και μην το εκθέτετε στον ήλιο ο οποίος έχει γίνει φοβερά επικίνδυνος. Τα χρόνια περνούν και η φθορά που επέρχεται στο δέρμα μας είναι φανερή. Αν επιθυμείτε να πάρετε χρώμα οπωσδήποτε προσπαθήστε να μην βρίσκεσθε κάτω από τον ήλιο τις ώρες που απαγορεύουν οι γιατροί.

Στην επόμενη ανάρτηση θα μοιραστώ τη μυστική συνταγή με τα βήματα που θα ακολουθήσω πριν βγω φέτος στην παραλία.
Να έχουμε όλοι ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. 



Follow my blog with Bloglovin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...